• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Bij je inschrijving bij Studievereniging Mundus krijg je een Munduspas waarmee je leuke kortingen krijgt bij bedrijven in Nijmegen. Met je Munduspas kun je terecht bij de volgende bedrijven. 

 

BijlesHuis

Bijles of scriptiebegeleiding nodig? Mundus's got your back! Via deze unieke link krijg je €20 korting op kwalitatieve en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online. Op zoek naar een flexibele bijbaan? Geef bijles! Registreer je via deze link als lesgever en Mundus zorgt ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht.

 

Boekhandel Dekker v.d. Vegt

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda's en kalenders.


Café Pool

Op vertoon van de Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus van zondag tot en met donderdag 50% korting op twee uur poolen. Daarnaast betalen leden van Mundus 10 euro voor vijf shotjes of vijf flesjes Heineken. Deze aanbiedingen gelden ook op vrijdagen en zaterdagen, mits er gereserveerd wordt om 19:00 uur.


Café Samson

Op vertoon van de Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus een verrassingsmenu, bestaande uit drie bieren van de tap, voor 10 euro. Deze aanbieding geldt van zondag tot en met woensdag.


Café van Ouds

Café van Ouds is de stamkroeg van Studievereniging Mundus. Leden van Studievereniging Mundus krijgen op vertoon van hun Munduspas vier verschillende biersoorten van de tap voor 10 euro.


Café Wunderkammer

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus éen portie gratis nacho's bij bestelling van twee drankjes, hierbij geldt een uitzondering op koffie en thee.


Domino's Pizza

Leden van Studievereniging Mundus krijgen middels hun Domino's kortingspas korting op de pizza's van Domino's Pizza Nijmegen. Deze korting is alleen geldig wanneer er gekozen wordt voor bezorging. Het kortingspercentage wordt bepaald door het aantal bestelde pizza's.


Dominus Cursus

Leden van Studievereniging Mundus krijgen een mooie korting van 10% op alle producten van Dominus Cursus! Zij bieden tentamentrainingen en samenvattingen aan van de beste kwaliteit en voor een echte studentenprijs! De kortingscode is aan te vragen bij het bestuur.


DressMe Clothing

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op bestellingen bij DressMe Clothing.


KNAG

Leden van Studievereniging Mundus kunnen lid worden van het KNAG voor slechts 35 euro per jaar. Leden van het KNAG ontvangen het magazine Geografie negen keer per jaar. Daarnaast hebben leden van het KNAG toegang tot het online archief en ontvangen een korting op excursies die het KNAG organiseert.Tappers

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 20% korting op het bier van de taptafels. Daarnaast kunnen leden van Studievereniging Mundus een portie nacho's kopen voor slechts vijf euro.


Wijnhandel In de Blauwe Druif

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op het gele assortiment van In de Blauwe Druif. Hierbij geldt dat er een uitzondering is voor reeds lopende acties & aanbiedingen en geldende doosprijzen.