Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Bij je inschrijving bij Studievereniging Mundus krijg je een Munduspas waarmee je leuke kortingen krijgt bij bedrijven in Nijmegen. Met je Munduspas kun je terecht bij de volgende bedrijven. 

 


BijlesHuis

Bijles of scriptiebegeleiding nodig? Mundus's got your back! Met Mundus krijg je €20 korting op kwalitatieve en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online. Op zoek naar een flexibele bijbaan? Geef bijles! Registreer je via Alexander (extern@mundusnijmegen.nl) als lesgever en Mundus zorgt ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht.


Boekhandel Dekker v.d. Vegt

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda's en kalenders.


Boules Bites Bar Nijmegen

Leden van Studievereniging Mundus kunnen online reserveren op naam van Mundus en ontvangen dan 20% korting op de totale rekening, op vertoon van de Munduspas. Deze actie is alleen geldig op woensdag, donderdag en zondag. Het is een tijdelijke winteractie en loopt tot en met 21 maart 2022.


Café Samson

Op vertoon van de Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus een verrassingsmenu, bestaande uit drie bieren van de tap, voor 10 euro. Deze aanbieding geldt van zondag tot en met woensdag.


Café van Ouds

Café van Ouds is de stamkroeg van Studievereniging Mundus. Leden van Studievereniging Mundus krijgen op vertoon van hun Munduspas vier verschillende biersoorten van de tap voor 10 euro.


Café Wunderkammer

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus éen portie gratis nacho's bij bestelling van twee drankjes, hierbij geldt een uitzondering op koffie en thee.


Domino's Pizza

Leden van Studievereniging Mundus krijgen middels hun Domino's kortingspas korting op de pizza's van Domino's Pizza Nijmegen. Deze korting is alleen geldig wanneer er gekozen wordt voor bezorging. Het kortingspercentage wordt bepaald door het aantal bestelde pizza's.


DressMe Clothing

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op bestellingen bij DressMe Clothing.


KNAG

Leden van Studievereniging Mundus kunnen lid worden van het KNAG voor slechts 35 euro per jaar. Leden van het KNAG ontvangen het magazine Geografie negen keer per jaar. Daarnaast hebben leden van het KNAG toegang tot het online archief en ontvangen een korting op excursies die het KNAG organiseert.


Salade2Go

Leden krijgen op vertoon van de Munduspas, met uitzondering van reeds lopende acties en aanbiedingen, 10% kortingen op het gehele assortiment van Salade2Go. Bij een online bestelling kan gebruik gemaakt worden van de kortingscode Mundus2022.


Tappers

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus voor €10,- een liter bier op de taptafels. Daarnaast hebben leden van Studievereniging Mundus 10% korting op alle hapjes.


Tentamentrainingen

Leden van Studievereniging Mundus hebben 10% korting op trainingen via de volgende link: https://tentamen.training/2Z81qki


Wijnhandel In de Blauwe Druif

Op vertoon van hun Munduspas ontvangen leden van Studievereniging Mundus 10% korting op het gele assortiment van In de Blauwe Druif. Hierbij geldt dat er een uitzondering is voor reeds lopende acties & aanbiedingen en geldende doosprijzen.