Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

De Excursie- en Inhoudscommissie organiseert twee soorten activiteiten, namelijk Lezingen op Locatie en een Meerdaagse Excursie. Bij een Lezing op Locatie reis je met een groep Mundusianen af naar een stad of project om je studie in de praktijk te ervaren. Vaak zijn dit projecten waarbij sociale geografie, ruimtelijke ordening en/of milieuwetenschappen centraal staan. Op die manier kun je je kennis uit de colleges verdiepen door de effecten van wetgeving en ontwikkelingen op een stad en haar inwoners in de praktijk te zien. 

Tijdens de Meerdaagse Excursie breng je enkele dagen een bezoek aan een Europese stad, waar je interessante projecten bekijkt en lezingen volgt over specifieke problemen in die stad. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te ontspannen en het nachtleven van de stad te ontdekken. De afgelopen jaren vond de Meerdaagse Excursie plaats in Wenen, Berlijn, Sofia en Nice.  

In 2023 zullen we de stad Hamburg gaan verkennen!

De Excursie- en Inhoudscommissie 2022-2023 bestaat uit: Rens van der Schoot, Jochem Broks, Fleur Alofs, Amber Frederiks, Marike Schaapveld en Esmée Aldjah.