Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het XXe bestuur stelt zich voor: Secretaris - Franka Noordam

Gepubliceerd op: 29-09-2020

Hallo hallo, vandaag mag ik mij voorstellen! ‘Ik’ is Franka Noordam en ik ben dit jaar de secretaris van deze mooie studievereniging. Dat betekent vooral heel veel typen in de vorm van mailtjes beantwoorden, dingen posten op social media, ruzie maken met de website, notuleren als andere mensen praten, foto’s maken op activiteiten en nog wat andere ietwat technische klusjes.

 

Natuurlijk heb ik ook nog wat meer te vertellen naast wat ik voor Mundus doe. Ik kom uit een zeer klein dorpje genaamd Wilp-Achterhoek (wat niet in de Achterhoek ligt) omringd door weilanden, ben 20 jaar en al twee jaar trots bewoner van deze stad. Ik zit nu in mijn 3e jaar van GPM en volg een beetje vakken hier en daar. Mijn scriptie stel ik een jaartje uit, zodat ik me nu vooral met Mundus bezig kan houden.

Voor de rest hou ik me graag bezig met muziek, ik speel namelijk gitaar en ben praktisch getrouwd met mijn koptelefoon. Verder hou ik wel van sporten, de sportschool in hetzelfde gebouw als de Munduskamer is erg ideaal. Ik ben echt ontzettend onhandig en hier en daar wat chaotisch, maar dat gaat volgens mij wel een beetje samen. Daarnaast kan ik soms wat eigenwijs zijn, ik ga namelijk net zo lang door totdat iets wél lukt. Ik hou van de winter (als het eindelijk eens gaat sneeuwen tenminste…), reizen, fotograferen, slapen, rode wijn en onzinnige dingen lezen midden in de nacht. Dingen waar ik wat minder van hou zijn kleine ‘dieren’ (insecten), ochtenden en mensen die niet doorlopen. En de afwas doen.

 

Het mooie van Mundus vind ik dat je zoveel mensen leert kennen, over allerlei jaarlagen. Daarnaast raak je zo nog wat meer betrokken bij je studie, want helaas doet het onderwerp ‘vinexwijken’ het niet altijd even goed op de kringverjaardag. Ook op reis lekker enthousiast zijn over Sovjet-flats is toch wel echt genieten.

Hopelijk zie ik iedereen snel en kan ik eens een praatje met je maken in plaats van alleen mailtjes sturen. Kom ook vooral langs op de Munduskamer, ik zet graag (te sterke) koffie en thee voor je :)