Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het XXe bestuur stelt zich voor: Penningmeester - Marcus Schmeits

Gepubliceerd op: 30-09-2020

Hoihoi iedereen,

Ik ben Marcus Schmeits en dit jaar ben ik zoals de meeste van jullie wel weten de penningmeester van Mundus. Met mijn 20 jaar ervaring in het leven en geboren in juli ben ik de jongste van het bestuur maar dat betekent niet dat ik het minst serieus ben hoor! Van deze 20 jaar heb ik 18 jaar gewoond in het mooie prachtige levendige grandioze Zitterd (Sittard in ABN) in Limburg. Nijmegen voelde met enkele kilometers van de Limburgse grens al snel als thuis. En onder andere door dit thuisgevoel ben ik (nog steeds) met plezier bezig met m'n derde jaar van de bachelor. Voordat ik bestuur werd, was ik al redelijk actief bij Mundus en haar commissies zoals de Ontspanningscommissie in m’n eerste jaar en EGEA Nijmegen in m’n tweede jaar. Daarnaast studeerde en brakte ik liever uit op de Munduskamer dan in m’n eigen studentenkamer, dat tweede kan ik zeer zeker aanraden dat eerste wat minder. Dat vaak uitbrakken is niet zonder reden want ik ben vaak in de late (of vroege) uurtjes nog in de stad te vinden.

 

Als ik bezig ben met het laten herstellen van m’n lever dan doe ik het liefst non-alcoholische dingen met vrienden. Heel af en toe is dit sporten (is poolen een sport?), gezelligheidsspelletjes doen, het leren van random trivia zodat ik 30 Seconds kan winnen of onironisch oude vines quoten. Deze trivia kan over van alles gaan, zolang het maar geen voetbal is. Je kan me vragen hoe je met de trein van station Purmerend Overwhere naar station Eygelshoven Markt kan, welke Amerikaanse president maar 32 dagen regeerde of wat de link is tussen wortels en ons koningshuis. Wanneer je toch durft om met mij een spelletje te spelen bereid je dan voor, voor een fanatieke tegenstander die niet bang is om het spel hard te spelen.

 

Hopelijk kan ik snel met jullie spelletjes spelen, met of zonder drank, op de Munduskamer of bij een van onze activiteiten. En mocht je nog tips nodig hebben hoe je juist niet moet studeren dan kan je me ook altijd contacteren.

 

XX

Markoesj