Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het XXe bestuur stelt zich voor: Commissaris Interne Betrekkingen - Femke Bos

Gepubliceerd op: 01-10-2020

Lieve Mundusleden,

Mijn naam is Femke, en komend jaar zullen jullie me zien bij alle activiteiten en natuurlijk op de Munduskamer. Ik ben namelijk de nieuwe Commissaris Interne Betrekkingen. Een deel van jullie is actief in commissies en daar ben ik heel gelukkig mee. Dat geeft me namelijk iets te doen dit jaar bij het begeleiden en enthousiasmeren van alle commissieleden. Daarnaast houd ik het contact met de vakgroep en blijf ik dus ook op de hoogte van wat er gaande is binnen de sectie GPM.

Zelf ben ik derdejaars student en probeer ik nu naast bestuur nog wat tijd te maken voor mijn minor Sustainability Challenges. Zwaai dus vooral even als je me ziet in een zoommeeting of liever natuurlijk gewoon in de gangen van EOS. Als je me niet ziet in de wandelgangen kun je me tegenkomen achter de bar van het restaurant waar ik werk, of voor de bar in de rest van de stad. Tegen een avondje terrassen (of stappen als het ooit weer mag) zeg ik namelijk niet vaak nee.

Gelukkig heb ik al bijna twee jaar een mooi kamertje op twee minuten rollen van de stad. Ik hoop je hier te kunnen verwelkomen voor een van de leukste activiteiten van allemaal (diner-rouler natuurlijk!) en mijn innerlijke keukenprinses weer even de vrije loop te laten. Deze kookkunsten heb ik van huis uit meegekregen, en ik ben dan ook met veel plezier opgegroeid in het kleine Ellecom dat op een halfuurtje treinen van Nijmegen ligt. Nu ben ik als 20-jarige student helemaal thuis bij het Waalstrand, het Kronenburgerpark en de leukste studievereniging van allemaal!

Dit bestuursjaar hoop ik jullie allemaal te zien op de activiteiten, de Munduskamer en op zeldzame dagen misschien zelfs wel in de collegezalen. Ik kijk uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen en de toffe dingen die de commissies dit jaar gaan neer zetten. Tot dan!

Liefs,

Femke Bos