Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het XXe bestuur stelt zich voor: Commissaris Externe Betrekkingen - Fleur van Zuijlen

Gepubliceerd op: 02-10-2020

Hoi lezers!

 

Mijn naam is Fleur van Zuijlen, ik ben 20 jaar jong en kom uit het kleine, noordelijke stadje Hasselt. Dit jaar ben ik de gelukkige die de functie commissaris Externe Betrekkingen mag bekleden in het XXe bestuur der Studievereniging Mundus. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met externe partijen, sponsoring en pasacties (die jullie allemaal heel gauw eens moeten uitproberen!). Naast deze functie ben ik ook nog ‘gewoon’ derdejaars bachelorstudent van GPM en woon ik al twee jaar met onwijs veel plezier in het mooie Nijmegen.

 

Naast dat ik heel veel zin in heb in mijn bestuursjaar, hoop ik dit jaar ook veel te leren. Het is gaaf om alvast een kijkje te nemen in de keuken van het latere werkveld en te oriënteren op de mogelijkheden die er zijn ná het studentenleven. Want naast heel veel feesten, lol maken en een beetje studeren, is het ook goed om je te focussen op je (toch stiekem wel nabije) toekomst!

 

Ook hoop ik dit jaar mijn steentje bij te mogen dragen aan de rijke geschiedenis van Studievereniging Mundus. Zelf ben ik als eerstejaars student met open armen ontvangen bij Mundus. Daarna ben ik altijd met veel plezier naar activiteiten gegaan en leek het me zelf ook gaaf om me in te zetten voor de vereniging! Daar haal ik veel energie, plezier en voldoening uit; er zijn voor de leden, nieuwe mensen ontmoeten en ervaringen opdoen!

 

Het zal een zwaar en spannend jaar worden in verband met het huidige coronavirus dat ruig om zich heen slaat. Het wordt een flinke uitdaging en wij zullen als bestuur vaak voor lastige dilemma’s komen te staan, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met mijn 4 toppers erin zal slagen om tot de juiste oplossingen en alternatieven te komen. Ik heb er onwijs veel zin in, en naast dat wij ons best gaan doen, hoop ik dat wij dit jaar heel veel plezier gaan maken en toffe dingen mogen organiseren voor jullie.

 

Ik hoop nog velen van jullie te ontmoeten en tegen te komen op de Munduskamer, onder het genot van een kop (te sterke) koffie of thee! En onthoud; Mundus is er voor jou!

 

Fleur van Zuijlen