• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Lid van de Maand December 2020-2021

Lid van de Maand December 2020-2021

In deze donkere decembermaanden kunnen we wat vrolijkheid gebruiken. Vandaar dat we ook een nieuw lid van de maand hebben dat het zonnetje in huis is. Deze meid uit het prachtige Essen is nu al een tijdje op de uni in Nijmegen te vinden, en heeft nu ook besloten om lid te worden van de EGEA commissie. Sophie te Niet, gefeliciteerd met jouw nieuwe status als lid van de maand!   Deze derdejaars is druk bezig met duurzaam leven. Ze gaat als vega door het leven (behalve de garnalen dan, want die zijn te lekker) en scoort haar groenten op de markt. Geen wonder dus dat ze bij GPM terecht is gekome…

Lid van de Maand November 2020-2021

Lid van de Maand November 2020-2021

Deze maand werd de pijnlijke leegte van de fysieke borrel door de Ontspanningscommissie opgevuld met een mega feestelijke Swingo (dé Mundus muziekbingo). Hier werd onder andere het lid van de maand november bekendgemaakt: Tycho Paulissen!   Tycho is niet alleen al vele jaren actief lid, maar heeft ook een glansrijke carrière achter de rug als ‘koning der slechte woordgrappen’, met de functie van bestuurssecretaris als zijn koninklijke dekmantel. Het volgende stukje is daarom speciaal aangepast naar jouw niveau Tycho. We hopen dat je het nog lang zult koetsteren, want we waarderen je als…

Lid van de maand Oktober 2020-2021

Lid van de maand Oktober 2020-2021

Door de nieuwe maatregelen kon de borrel van oktober helaas niet doorgaan, maar niet getreurd, want het Munduslid van de maand wordt alsnog bekendgemaakt. Deze maand staat er gewoon weer een actief lid in het zonnetje, en dat is niemand minder dan Daniel Holleman! Deze bourgondische tweedejaars GPM-student is een echte levensgenieter die er altijd voor openstaat om een gezellig gesprek te voeren of een biertje mee te drinken. Dat is hem ook met de paplepel ingegoten, want hij is geboren en getogen in het zonnige zuiden van ons land; Brabant. Opgegroeid in een van de grootste kernen van de Bra…

Lid van de maand september 2020-2021

Lid van de maand september 2020-2021

Het lid van de maand september is gister tijdens de eerste borrel van dit nieuwe jaar bekend gemaakt: Iris Suurmond! Iris kwam vorig jaar in het mooie Nijmegen studeren, helemaal vanuit het hoge noorden en is inmiddels thuis in deze stad en bij Mundus. Hopelijk blijf je nog vaak langskomen!

Lid van de Maand September

Lid van de Maand September

Tijdens de eerste Mundusborrel van het nieuwe collegejaar is ook het lid van de maand september bekend gemaakt. Aankomende maand zal Franka Noordam er met die eer vandoor gaan! Franka, wij willen je graag bedanken voor je inzet en hopen dat je de Mundus nog enkele jaren op z'n kop gaat zetten!

Lid van de Maand Oktober

Lid van de Maand Oktober

Het begin van een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuw lid van de maand. Deze maand zal Jo-Ann Preuter er met die eer vandoor gaan! Gefeliciteerd Jo-Ann en bedankt voor je inzet!

Lid van de Maand November

Lid van de Maand November

Het begin van een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuw lid van de maand. Deze maand zal Iris Bollen er met die eer vandoor gaan! Gefeliciteerd en bedankt voor je inzet!

Lid van de Maand December

Lid van de Maand December

Tiedes de Mundusborrel: Foute Keesj is ut lid van de moanjd december bekind gemaakt, namelijk Ivo Schmitz! Veer feliciteren heum mit deze benaming en hoapen dat veer heum in de toekomst nog veul moagen zeen bie Mundusactiviteiten.

Lid van de Maand Februari

Lid van de Maand Februari

Op de Mundusborrel van gisteravond is het Lid van de maand Februari bekend gemaakt: Max de Winter. Van harte gefeliciteerd en hopelijk mogen we nog vaak genieten van de Mundus Magazines!

Lid van de Maand Maart

Lid van de Maand Maart

Tijdens de laatste borrel in Café De Mug is het nieuwe lid van de maand bekend gemaakt. In maart krijgt Matthijs Blokzijl na bijna zes jaren bij Mundus de eer die hij verdient! Matthijs, bedankt voor al je inzet, gezelligheid en enthousiasme en wij hopen jou nog vaak te zien bij Mundus!

Lid van de Maand April

Lid van de Maand April

Het lid van de maand april is Krijn Horstmanshoff! Krijn, wij willen jou bedanken voor je bijdrage aan de mooie reis naar Wenen en je gezelligheid op de Munduskamer en bij activiteiten! Wij hopen je nog vaak bij Mundus te zien (of te horen via Discord).

Lid van de Maand Mei

Lid van de Maand Mei

HOII ALLEMOAL! Het is je wellicht ontgaan nu je thuis in quarantaine zit, maar de maand mei is alweer aangebroken. De maand van vrolijkheid, fluitende vogels, lange boswandelingen en natuurlijk het kersverse lid van de maand. Komende maand gaat die eer naar niemand minder dan de Beppie Kraft van Mundus: Clannad Koumans!

Lid van de Maand Juni

Lid van de Maand Juni

De maand juni is alweer aangebroken, wat betekent dat het tijd is om het nieuwe lid van de maand aan te kondigen. Deze maand gaat die eer naar Corné Reijnen! Wij willen Corné erg bedanken voor zijn gezelligheid, enthousiasme en natuurlijk de prachtige filmpjes die hij met de TeeVee-commissie in elkaar heeft gezet. Wij wachten met smart op nieuwe content.

Lid van het Jaar 2019-2020

Lid van het Jaar 2019-2020

het 'Lid van het Jaar' verkozen! Franka Noordam mag zich gelukkig stellen en gaat er met die eer vandoor. Het XIXe bestuur wil Franka erg bedanken voor haar inzet het afgelopen jaar en wenst haar volgend jaar veel succes en plezier toe als secretaris van het XXe bestuur!