Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Xstate

Over Xstate

 

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet. Daarom verbinden wij het beste jonge talent aan het publieke domein.

Ons doel? De publieke sector in Nederland verjongen en verduurzamen. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en inzetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. 

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!

Traineeship Duurzame Ontwikkeling

Xstate biedt jou als trainee de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen het brede werkveld van het ruimtelijk domein met diverse thema's zoals duurzaamheid, de woningbouwopgaven, de Omgevingswet of de energietransitie.

Ambieer jij een baan binnen de overheid of kies je toch liever voor een adviesbureau? De keuze is aan jou!

We bieden je een baan, een opleiding en een groot netwerk binnen dit vakgebied. Samen met je medetrainees uit heel Nederland ga jij dé exclusieve praktijkgerichte opleiding Duurzame Ontwikkeling volgen die gericht is op alles wat erbij komt kijken in de fysieke leefomgeving. Na 1,5 jaar heb jij geleerd waar je passie ligt en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens het traineeship word je ingezet op toffe opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Natuurlijk krijg je hierin ondersteuning van een persoonlijke coach.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om in je ontwikkeling te investeren. Hierbij kun je denken aan persoonlijke kracht & uitstraling, effectief communiceren, projectmatig werken, timemanagement en persoonlijke effectiviteit. In het traineeship staat er een mooi ontwikkelingstraject tot je beschikking, persoonlijk op jouw leerbehoefte afgestemd. Daarnaast organiseren we een aantal Xstate-dagen waarbij je je kennis en ervaring kunt delen met je medetrainees.

Wat krijg je van ons?

  • Onbepaalde tijd contract
  • Voordat het traineeship begint heb je de volgeden cursussen al in de pocket; Hoe werkt de gemeente?, Omgevingswet en Algemene Wet Bestuursrecht (AWB)
  • De exclusieve opleiding ‘Duurzame Ontwikkeling’ van de Bestuursacademie Nederland, de opleider voor de overheid met erkend certificaat
  • Toegang tot 350 e-learnings van de Bestuursacademie, zodat je naast je traineeship nog extra kunt werken aan je ontwikkeling
  • Marktconform salaris en reiskostenvergoeding met pensioen
  • Uitdagende baan van 36 uur per week
  • En natuurlijk een leuke groep gedreven collega’s die allen de ambitie hebben om Nederland een stukje duurzamer te maken.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website