Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

VVM

VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar in onze vereniging.

De ruim 1250 leden hebben heel diverse achtergronden. Van zelfstandige geluidsdeskundige tot onderzoeker energietransitie en van medewerker circulaire economie bij een commercieel bedrijf tot specialist ruimtelijke planning bij de provincie; bij de VVM kom je ze allemaal tegen.

 

Vind een stage of baan

Als lid kun je eenvoudig zoeken in de online leden database. Handig als je relevante geïnterviewde wilt vinden voor je scriptie of op zoek bent naar een stageplaats.  Maar ook als je je carrièremogelijkheden wilt bespreken. Hiervoor is het VVM-mentorsysteem bijzonder geschikt: toegewijde VVM-leden die je hun tijd, vaardigheden en kennis aanbieden om je te helpen met vragen over je studie en/of (toekomstige) carrière.

 

Actieve leden

Het is ook mogelijk om actief te worden in een van de 20 secties rond thema's als: klimaat & energie, biodiversiteit, bodem & landgebruik en water.  Hier bespreken de leden de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en organiseren ze evenementen over het onderwerp van hun (professionele) interesse.  Voor studenten en starters is er de sectie Jong.

 

Activiteiten
Bij meer dan 40 activiteiten per jaar kunt je inspiratie opdoen. Deze activiteiten variëren van een congres over oplossingen voor het klimaatprobleem tot een VVM café over een natuurinclusieve inrichting van ons waterrijke landschap en van een excursie naar een windmolenpark tot een netwerkborrel voor young professionals.

 

Lid worden

Alle activiteiten zijn gratis voor studenten (behalve cursussen en diners). Voor 20 euro per jaar kun je lid worden als je je aanmeldt [aanklikbare link maken naar: https://www.vvm.info/aanmelden] met de actiecode: MundusVVM. Een abonnement op het tijdschrift Milieu is inbegrepen. En: de VVM doneert je contributie aan Mundus!

 

Meer weten? Neem contact op met de VVM-ambassadeur bij Mundus, Alexander van Kooten (extern@mundusnijmegen.nl) of lees meer op vvm.info/student.