Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Skyscrapers

Wil jij na je studie aan de slag binnen het Ruimtelijk Domein én jezelf ontwikkelen tijdens de eerste stappen van je carrière? Ontdek het Skyscrapers traineeship Ruimte en Leefomgeving!

Skyscrapers is een traineebureau binnen de publieke sector. Binnen het Skyscrapers traineeship Ruimte en Leefomgeving ga je aan de slag binnen het Ruimtelijk Domein. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan bij een gemeente, milieudienst of een waterschap, waar je je gaat inzetten voor maatschappelijke uitdagingen zoals wonen, milieu, mobiliteit, klimaat, water of natuur.

 

Werken bij Skyscrapers 

Bij Skyscrapers krijg je een vast contract en ga je aan de slag bij een externe opdrachtgever. Samen met jou zoeken wij naar een opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen en achtergrond (en locatie) zodat jij je verder kan ontwikkelen in een vakgebied waar jij interesse in hebt. Hiernaast ben je jezelf constant aan het ontwikkelen met vakinhoudelijke trainingen, 1-op-1 gesprekken met een coach en met inspirerende dagen samen met je mede-trainees. Met het Skyscrapers traineeship zal jij een goede start maken met je carrière en zal jij jezelf verder ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. 

Het traineeship 

Het traineeship Ruimte en Leefomgeving start met een bootcamp van één week. Hierin zullen verschillende onderwerpen aan bod komen die jij later zal kunnen gebruiken bij jouw werkgever, zoals bijvoorbeeld de omgevingswet, vergunningverlening, energietransitie en meer. Ook zal je tijdens deze week je mede-trainees leren kennen. 

Hierna zal je aan de slag gaan bij jouw opdrachtgever en je tijdens het verdere verloop van je traineeship op vakinhoudelijk gebied verder blijven ontwikkelen aan de hand van relevante trainingen. Zo ontwikkel je jouw soft skills verder én doe je nieuwe hard skills op die je direct toepast tijdens je opdracht. 

Wil je meer weten over het Ruimte en Leefomgeving traineeship van Skyscrapers? Behoefte aan een oriënterend belletje of zou je een kennismakingsgesprek willen inplannen? Neem dan via onderstaande gegevens contact op met onze recruiter Renee, of neem een kijkje op onze website door hier te klikken.  

 

Renee Vermeulen

+31 6 43416527

Renee.vermeulen@skyscrapers.co