Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Seinpost

Transformatie van kwetsbare gebieden, hier staat Seinpost om bekend! Hun doel is het realiseren van economische vitale en leefbare gebieden. Vaak werken zij in kwetsbare gebieden en in gemeenten waar de economische prestaties achterblijven. Ook is Seinpost actief in gemeenten die zich economisch willen profileren binnen een sterke regio.

Geen standaard adviesbureau

Seinpost doet onderzoek en geeft advies, maar daar houdt het niet op. Zij nemen ook verantwoordelijkheid voor de adviezen. Zij zorgen ervoor dat ze daadwerkelijk worden uitgevoerd, waardoor het nog prettiger wordt om in deze dorpen en steden te wonen, te werken en te recreëren. Zij gaan voor een (oprechte) samenwerking tussen individuele burgers, ondernemers, regio’s, steden, wijken en dorpen die leidt tot duurzame verandering en vormt daarmee de sleutel tot succes. Anders gezegd: het gebied is de opdrachtgever!

 

Brede deskundigheid

Seinpost stelt (economische) visies, beleidsplannen en uitvoeringsprogramma’s op voor winkelgebieden, dorpskernen en stadscentra, horeca(locaties), markten en werklocaties, gemeenten en regio’s. Ook passen ze hun ervaring toe op het soepel en diplomatiek inpassen van omstreden voorzieningen, waar partijen tegenover elkaar staan. Op plekken waar de locatiekeuze van een omstreden voorziening (Not In My Back Yard, ‘NIMBY’) voor veel onrust zorgt. In de overtuiging dat leefbaarheid en economie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het toonaangevende adviesbureau in de vrijetijdseconomie, ZKA Leisure Consultants, maakt deel uit van hun organisatie. Hiermee kunnen zij nog beter inspelen op vraagstukken rond de veranderende binnenstad. Seinpost maakt gebruik van een netwerk van partners die ingeschakeld worden als een opdracht daarom vraagt.

 

Betrokken adviseurs maken het verschil

De adviseurs van Seinpost zijn deskundig, creatief, resultaatgericht, flexibel en hebben altijd oog voor (het verbeteren van) samenwerking. Maar bovenal krijgen zij vaak te horen dat ze uitblinken door hun betrokkenheid. Dát maakt Seinpost al meer dan 30 jaar tot het bureau met Kijk op Kansen!