Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

PAS bv

Sinds de oprichting in 1993 is PAS bv een landelijk opererend adviesbureau gebiedsontwikkeling & planeconomie. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in deze vakgebieden en hebben hier later ook grondbeleid en omgevingsrecht aan toegevoegd. PAS bv levert kwalitatief hoogwaardige ondersteuning op maat bij kleinschalige en grootschalige projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van uiteenlopende projecten en in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen.

De werkwijze en aanpak en onze gebiedsontwikkeling adviseurs en Planeconomen

Adviesbureau Gebiedsontwikkeling & Planeconomie PAS bv is een jong en dynamisch bureau. Onze werkwijze en aanpak is dan ook open, flexibel en helder. Wij hechten veel waarde aan communicatie over en evaluatie van organisatie en geleverde diensten van onze planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs. Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Nuchtere en no-nonsens mentaliteit;
  • Korte lijnen en directe communicatie;
  • Nakomen van afspraken;
  • Doelgerichte, bondige rapporten met concrete adviezen;
  • Brede scope door actieve kennisdeling.

 

PAS-Academy: bijscholing van onze adviseurs en interessante cursussen

Kennisontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke speerpunten bij PAS bv. Zowel intern als extern. Daarom hebben wij de PAS-Academy opgezet om onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen qua kennis te verbreden. Hun ontwikkeling stellen wij boven de groei van ons bedrijf. Junior adviseurs starten hun carrière bij PAS bv met een tweejarige opleiding. In de jaren erna wordt kennis up-to-date gehouden door bijscholing en gezamenlijke thema-overleggen. Van deze kennis plukt u als opdrachtgever de vruchten.

Ook belangstellenden kunnen van onze kennis en ervaring profiteren. Via de PAS-Academy leren wij u met themabijeenkomsten of meerdaagse cursussen alles over planeconomie, exploitatieplannen, vastgoedrekenen en communicatieve performance. Daarnaast zijn wij geregeld te vinden op universiteiten en hogescholen voor het geven van (gast)colleges.

Advies & Detachering van onze Planeconomen en Gebiedsontwikkeling Adviseurs

Regelmatig worden onze planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs ingeschakeld voor projecten waarbij voor langere tijd behoefte is aan specialistische kennis. Of je nu verregaande kennis kunt gebruiken op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid of omgevingsrecht, bij PAS bv bent u aan het juiste adres voor een waardevolle en tijdelijke versterking van uw team. Daarmee haal je de meest actuele kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling in huis.