Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

House of Tenders

Ben jij geïnteresseerd in de invloed die mensen hebben op hun omgeving en heb jij een mening over beleid? Na je studie Geografie, Planologie en Milieu wil jij graag een baan waarin jij jezelf verder blijft ontwikkelen en waarbij jij bij allerlei bedrijven over de vloer komt.

Bij House of Tenders ga jij naar bedrijven toe om hen te helpen een voor hen belangrijk project binnen te halen. Je verdiept je in de eisen van de opdrachtgever, en samen met jouw projectleider en de klant formuleer je een winnende strategie. Jij leert onweerstaanbare teksten te schrijven.

 

3 redenen waarom jij wilt werken voor House of Tenders

Heel verschillende klanten. Van medicinale cannabis tot de speciale voertuigen van Staatsbosbeheer, onze klanten werken in allerlei sectoren. Vrijwel alle overheidsprojecten van boven de €200.000 worden aanbesteed. Dat kan gaan om de aanleg van elektriciteitsnetten om wind- en zonnestroom naar onze huizen te transporteren, maar ook om het complete gemeentelijke welzijnsbeleid voor de komende 5 jaar. Jij leert heel verschillende bedrijven en organisaties kennen.

 

Aandacht voor leren. Veel van jouw toekomstige collega’s zijn net afgestudeerd. Wat daar zo prettig aan is? Bij House of Tenders hebben we veel aandacht voor leren. Minimaal elke maand volg je een cursus.

 

Inspirerende werkomgeving. Een baan is meer dan een functietitel. In een inspirerende werkomgeving haal jij meer plezier uit je werk. Ons kantoor in Utrecht-Centrum staat daarom vol planten. We hebben een tuin met daaraan onze tuinkamer. Minimaal eens per jaar gaan we een weekend naar het buitenland. Alle producten die we kopen zijn bio en fair trade. Je reist 1e klas. Maandag en vrijdag zijn vaste kantoordagen, verder ben je vaak bij klanten. Als je dat wilt werk je thuis.

 

Jouw mogelijkheden bij House of Tenders

Check de vacatures op https://houseoftenders.nl/over-ons/vacatures/. Open sollicitatie is een standaardknop. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talentvolle en leergierige mensen.

 

Momenteel hebben 2 van onze medewerkers een achtergrond in Geografie, Planologie en Milieu.