Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Companen

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

We doen onderzoek en putten uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen en we hebben oog voor de uiteenlopende belangen.
Companen inspireert, verbindt en begeleidt. In opdracht van gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk.

Wij ondersteunen betrokken partijen bij het doen van woningmarktonderzoek, het maken van prestatieafspraken en het opstellen van woonvisies. We adviseren over maatregelen rond duurzaamheid. Of over passend en voldoende
woningaanbod nu de woningmarkt weer aantrekt. We helpen bij decentralisatie rond wonen en zorg.
En wij combineren bewezen onderzoeksmethoden met eigen ontwikkelde innovatieve methoden.

Bij Companen is altijd plaats voor gedreven studenten die willen werken aan hun en onze ontwikkeling. 

Wij zijn steeds op zoek naar stagiairs.

Companen is een organisatie waarbij continu gewerkt wordt aan ontwikkeling. Universiteiten en Hogescholen spelen hierin een belangrijke rol. Bij Companen is altijd plaats voor gedreven studenten die willen werken aan hun en onze ontwikkeling.

Wat kan je in de praktijk met je studievaardigheden? Hoe ziet het werkveld eruit? Waar kan ik met mijn ambities terecht? De beste manier om meer te weten te komen van de praktijk is door een werkervaringsstage bij ons te doen. Wij zijn steeds op zoek naar stagiairs.

Geïnteresseerd?

Lees in de flyer waarom stage lopen bij Companen iets voor jou is.
Interesse in een stage bij Companen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Vera (Elferink@companen.nl of bellen naar (026) 351 25 32).