Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

BNSP

De Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen helpt jou in de opstart van je carrière. Of je nu studeert voor stedenbouwkundige, planoloog of sociaal geograaf;

Kennis We zetten elkaar aan het denken, inspireren elkaar, agenderen de actualiteit van het vakgebied en discussiëren hierover. Of je nu studeert of werkt, behoefte aan nieuwe kennis en nieuwe ideeën heeft iedereen!

Netwerk We organiseren activiteiten zoals lezingen en excursies. Tijdens deze events staat ook het leggen van verbindingen centraal. Niet alleen met andere disciplines, maar ook door in contact komen met oudere, meer ervaren professionals.

Jong BNSP De werkgroep Jong BNSP richt zicht op een aantal pijlers die van betekenis zijn voor jou als jong professional en organiseert daartoe regelmatig activiteiten. Sluit je aan en ontmoet je vakgenoten!

Ruimtelijk traineeship We vervullen een rol als matchmakers voor de PEP door het aanbieden van traineeships om je titel te behalen. Zo kom je in contact met opdrachtgevers en potentiële werkgevers en behaal je ook je titel.

Studenten kunnen zich voor € 20,00 per jaar aanmelden bij de BNSP. Meer weten? Kijk op www.bnsp.nl