Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bender

Bender is een opleider en detacheerder in de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. In het ruimtelijk domein zijn wij breed actief: we richten ons op Ruimtelijke Ordening, Duurzaamheid en Energie, Wonen en Volkshuisvesting, Vastgoed en Grondzaken en Milieu. Met ruim honderd professionals werken wij dagelijks bij gemeenten, provincies en omgevingsdiensten aan actuele vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving.


Leren en ontwikkelen bij Bender

Werken bij Bender betekent dat je een vast contract hebt bij ons, maar aan de slag gaat bij externe opdrachtgevers. In overleg met jou zoeken wij mooie opdrachten, waarmee jij het brede vakgebied vanuit verschillende perspectieven leert kennen. Je maakt stappen aan de hand van je opleiding, maar ook door het aantal opgaves dat je uitvoert. Werken bij Bender heeft dus een duidelijke meerwaarde: door de afwisseling, opleiding en begeleiding zul jij je sterk ontwikkelen en doorgroeien in een rol die jij ambieert.

 

 

Bender voor jou

Wat ons kenmerkt? Een persoonlijke aanpak. Bij Bender begint alles met aandacht voor jou als young professional in het ruimtelijk domein. Zo heb je een vast contactpersoon waarbij je terecht kan met al je vragen. Ook zijn er vaste intervisiemomenten waarbij je samenkomt met andere trainees en casuïstiek met elkaar bespreekt. Zo leer je met én van elkaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkeden bij Bender? Klik dan hier voor een overzicht van onze vacatures of bekijk deze video. Voor vragen of meer informatie kun je onze recruiter Eske Bron bereiken via onderstaande contactgegevens.

Eske Bron
0614999276
eske.bron@bendergroep.nl