Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

AbelTalent

Onze opdrachtgevers zoals o.a. ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

Wie is AbelTalent?

Je hebt een mooie opleiding achter de rug. Maar dat betekent nog niet dat je precies weet hoe het in de praktijk werkt. Geeft niets, je begint bij ons met een vakinhoudelijke introductiecursus. Tegelijkertijd ga je aan de slag met mooie projecten. Dit zorgt ervoor dat je op een snelle manier, relevante werkervaring opdoet. Daarom noemen wij onszelf ook dé Ervaringsversneller. 

Maar we zorgen dat je ook in je verdere ontwikkeling versneld door blijft groeien. Samen zorgen we ervoor dat je een echte professional wordt en blijft. Vandaar dat wij in je investeren met relevante opleidingen in verschillende gebieden.

Onze opdrachtgevers bestaan uit ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties, zij begeven zich voornamelijk op de werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

 

Wij helpen je aan ervaring

Wij helpen je als een raket aan ervaring. Je komt bij ons in dienst, je krijgt van ons een unieke training en voor je het weet doe je werk dat onze opdrachtgevers aan ons uitbesteden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook waar het gaat om vaardigheden. We brengen je zowel sociale als vaktechnische vaardigheden bij, zodat je binnen enkele maanden al klaar bent voor het echte werk en we je kunnen detacheren bij de mooiste opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten.

 

Ontdek wat je aanspreekt

Bijkomend voordeel van werken bij AbelTalent is dat je bij ons intern werkt aan verschillende projecten, met verschillende werkzaamheden. Zo ontdek je snel wat je het meeste aanspreekt en helpen wij je bij het maken van gerichte keuzes voor de vervolgstap in jouw carrière.

 

Work hard, play hard

Bij ons doe je sneller ervaring op dan bij wie dan ook. Dat betekent hard werken, maar wel aan mooie projecten. Aan de andere kant staat een plezierige werksfeer bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Want je moet het naar je zin hebben, lekker in je vel zitten, je werk moet aanvoelen als je tweede thuis. Als het even lekker weer is, steken we de barbecue op ons terras aan, organiseren we een plezierige borrel of gaan we samen erop uit!

 

Meer weten over wat wij kunnen betekenen? Mail ons op info@abeltalent.nl, bel ons op 06-30071695 of kijk op ons website www.abeltalent.nl.

Bekijk hier wat het werk bij AbelTalent inhoudt: https://youtu.be/6AREA4WY_wM