• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

ABEL Talent

ABEL Talent

Onze opdrachtgevers zoals o.a. ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

BPD

BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 340.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 25 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland en Duitsland.

Companen

Companen

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is de pizza specialist in Nijmegen. Met haar drie winkels ben je gegarandeerd van een snelle bezorging en een verse pizza. Het menu varieert van sandwiches tot pizza’s die zelfs verkrijgbaar zijn in vegan of glutenvrij. De teams die in de winkels aan het werk zijn, maken dagelijks de lekkerste pizza’s met de meest verse ingrediënten.

Het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship (NWT) is ontwikkeld door Human Capital Water & Delta (van het Netherlands Water Partnership, NWP) en H2O-job (het bemiddelingsbureau voor de watersector). Dat was in 2010. Inmiddels bestaan we meer dan vijf jaar en hebben we al meer dan 75 trainees geplaatst bij een grote diversiteit aan organisaties binnen de watersector.

House of Tenders

House of Tenders

Ben jij geïnteresseerd in de invloed die mensen hebben op hun omgeving en heb jij een mening over beleid? Na je studie Geografie, Planologie en Milieu wil jij graag een baan waarin jij jezelf verder blijft ontwikkelen en waarbij jij bij allerlei bedrijven over de vloer komt.

KNAG

KNAG

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is er voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt ruim drieduizend leden, van praktijkgeografen tot onderzoekers, docenten en studenten.

Over Morgen

Over Morgen

‘Wij zijn Over Morgen. Energieke ruimdenkers en versnellers. Adviseurs die zichtbare oplossingen bieden voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Oplossingen met blijvende maatschappelijke impact. Over Morgen begint nu. Daar waar mensen samenleven en zich ontwikkelen, ontstaan nieuwe maatschappelijke opgaven en nieuwe vragen naar ruimte en energie.

Seinpost

Seinpost

Transformatie van kwetsbare gebieden, hier staat Seinpost om bekend! Hun doel is het realiseren van economische vitale en leefbare gebieden. Vaak werken zij in kwetsbare gebieden en in gemeenten waar de economische prestaties achterblijven. Ook is Seinpost actief in gemeenten die zich economisch willen profileren binnen een sterke regio.

Vitens

Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij leveren 24/7 drinkwater van de hoogste kwaliteit aan meer dan 5,7 miljoen mensen en bedrijven in 5 provincies. Ieder jaar produceert en levert Vitens ongeveer 350 miljoen m³ drinkwater. Samen met meer dan 1400 werknemers onttrekken en zuiveren we water op ongeveer 100 productielocaties. Dit leveren wij aan de klant via meer dan 50.000 kilometer aan leidingen.

VVM

VVM

De VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals, zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten.