Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

AbelTalent

AbelTalent

Onze opdrachtgevers zoals o.a. ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

Bender

Bender

Bender is een opleider en detacheerder in de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. In het ruimtelijk domein zijn wij breed actief: we richten ons op Ruimtelijke Ordening, Duurzaamheid en Energie, Wonen en Volkshuisvesting, Vastgoed en Grondzaken en Milieu. Met ruim honderd professionals werken wij dagelijks bij gemeenten, provincies en omgevingsdiensten aan actuele vraagstukken binnen de fysieke leefomgeving. Werken bij Bender betekent dat je een vast contract hebt bij ons, maar aan de slag gaat bij externe opdrachtgevers. In overleg met jou zoeken wij mooie opdrachten, waarmee j…

BNSP

BNSP

De Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen helpt jou in de opstart van je carrière. Of je nu studeert voor stedenbouwkundige, planoloog of sociaal geograaf;

BPD

BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen.

Companen

Companen

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

DataTalent B.V.

DataTalent B.V.

Specialist in Datagedreven Werken binnen de Publieke Sector   DataTalent biedt afgestudeerde talenten een vliegende start van een uitdagende carrière! We zoeken doorlopend afgestudeerde HBO/WO Young Professionals, leiden deze op binnen het Traineeship Datagedreven Werken en vinden passende werkplekken bij overheidsorganisaties. DataTalent is gespecialiseerd in de inzet van Young Professionals op het gebied van Datagedreven Werken, Functioneel Databeheer en GEO informatie binnen de Publieke sector.   Het Traineeship leidt talenten op binnen een snel ontwikkelend vakgebied. De rol van het Datag…

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is de pizza specialist in Nijmegen. Met haar drie winkels ben je gegarandeerd van een snelle bezorging en een verse pizza. Het menu varieert van sandwiches tot pizza’s die zelfs verkrijgbaar zijn in vegan of glutenvrij. De teams die in de winkels aan het werk zijn, maken dagelijks de lekkerste pizza’s met de meest verse ingrediënten.

ERAC bv

ERAC bv

Hulp nodig met een vraagstuk op het gebied van regionale economie, de energietransitie of Europa? Kom maar op. ERAC is al ruim 28 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We brengen zaken in beweging door ze aan te pakken in plaats van af te wachten. Niet vanuit een ivoren toren, maar buiten. Met de handen uit de mouwen, niet bang om vies te worden.

Ginder

Ginder

Ginder werkt aan aantrekkelijke en duurzame economisch sterke (toeristische) regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen en een vitale vrijetijdseconomie. Transformatie van kwetsbare gebieden, hier staat Ginder om bekend! Hun doel is het realiseren van economische vitale en leefbare gebieden. Vaak werken zij in kwetsbare gebieden en in gemeenten waar de economische prestaties achterblijven. Ook is Ginder actief in gemeenten die zich economisch willen profileren binnen een sterke regio.

KNAG

KNAG

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is in 1873 opgericht. Het KNAG is de vakvereniging van en voor aardrijkskundigen in Nederland. Het KNAG onderhoudt contacten met politiek, belanghebbende overheden en media om het belang van aardrijkskunde te behartigen. Ook vertegenwoordigt het KNAG de Nederlandse aardrijkskundigen vaak internationaal.

PAS bv

PAS bv

Sinds de oprichting in 1993 is PAS bv een landelijk opererend adviesbureau gebiedsontwikkeling & planeconomie. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in deze vakgebieden en hebben hier later ook grondbeleid en omgevingsrecht aan toegevoegd. PAS bv levert kwalitatief hoogwaardige ondersteuning op maat bij kleinschalige en grootschalige projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van uiteenlopende projecten en in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen.

RIGO Research en Advies

RIGO Research en Advies

RIGO is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau gevestigd in Amsterdam. We focussen ons op de woon-, werk-, en de leefomgeving in het hele land. RIGO werkt in opdracht van overheden, woningcorporaties en marktpartijen. Met ons onderzoek en advies helpen wij hen om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.

VVM

VVM

VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar in onze vereniging. De ruim 1250 leden hebben heel diverse achtergronden. Van zelfstandige geluidsdeskundige tot onderzoeker energietransitie en van medewerker circulaire economie bij een commercieel bedrijf tot specialist ruimtelijke planning bij de provincie; bij de VVM kom je ze allemaal tegen.   Vind een stage of baan Als lid kun je eenvoudig zoeken in de online leden database. Handig als je relevante geïnterviewde wilt vinden voor je scriptie of op zoek bent naar een stageplaats.  Maar ook als je je…

Wyzer

Wyzer

Wie is Wyzer?
Wij zijn Wyzer: hét project- en adviesbureau voor de (lokale) overheid. Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij al ruim 30 jaar voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Elke dag werken wij met mensen, projecten en kennis aan publieke vraagstukken van vandaag én morgen. Dat doen we binnen de domeinen Sociaal, Ruimte, Zorg en Jeugd, en Bedrijfsvoering. Wyzer: toekomstmakers voor Nederland.
Werken bij Wyzer
Werk je bij Wyzer dan ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Dat doe j…

AT Osborne

AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving is belangrijk voor het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’. Met ruim 150 specialisten, consultants en (project)managers, werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat.

Xstate

Xstate

  Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet. Daarom verbinden wij het beste jonge talent aan het publieke domein. Ons doel? De publieke sector in Nederland verjongen en verduurzamen. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en inzetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving.  Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen…