Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

AbelTalent

AbelTalent

Onze opdrachtgevers zoals o.a. ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

BNSP

BNSP

De Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen helpt jou in de opstart van je carrière. Of je nu studeert voor stedenbouwkundige, planoloog of sociaal geograaf;

BPD

BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen.

Companen

Companen

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

DataTalent B.V.

DataTalent B.V.

Specialist in Datagedreven Werken binnen de Publieke Sector   DataTalent biedt afgestudeerde talenten een vliegende start van een uitdagende carrière! We zoeken doorlopend afgestudeerde HBO/WO Young Professionals, leiden deze op binnen het Traineeship Datagedreven Werken en vinden passende werkplekken bij overheidsorganisaties. DataTalent is gespecialiseerd in de inzet van Young Professionals op het gebied van Datagedreven Werken, Functioneel Databeheer en GEO informatie binnen de Publieke sector.   Het Traineeship leidt talenten op binnen een snel ontwikkelend vakgebied. De rol van het Datag…

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is de pizza specialist in Nijmegen. Met haar drie winkels ben je gegarandeerd van een snelle bezorging en een verse pizza. Het menu varieert van sandwiches tot pizza’s die zelfs verkrijgbaar zijn in vegan of glutenvrij. De teams die in de winkels aan het werk zijn, maken dagelijks de lekkerste pizza’s met de meest verse ingrediënten.

ERAC bv

ERAC bv

Hulp nodig met een vraagstuk op het gebied van regionale economie, de energietransitie of Europa? Kom maar op. ERAC is al ruim 28 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We brengen zaken in beweging door ze aan te pakken in plaats van af te wachten. Niet vanuit een ivoren toren, maar buiten. Met de handen uit de mouwen, niet bang om vies te worden.

House of Tenders

House of Tenders

Ben jij geïnteresseerd in de invloed die mensen hebben op hun omgeving en heb jij een mening over beleid? Na je studie Geografie, Planologie en Milieu wil jij graag een baan waarin jij jezelf verder blijft ontwikkelen en waarbij jij bij allerlei bedrijven over de vloer komt.

KNAG

KNAG

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) is in 1873 opgericht. Het KNAG is de vakvereniging van en voor aardrijkskundigen in Nederland. Het KNAG onderhoudt contacten met politiek, belanghebbende overheden en media om het belang van aardrijkskunde te behartigen. Ook vertegenwoordigt het KNAG de Nederlandse aardrijkskundigen vaak internationaal.

Over Morgen

Over Morgen

‘Wij zijn Over Morgen. Energieke ruimdenkers en versnellers. Adviseurs die zichtbare oplossingen bieden voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Oplossingen met blijvende maatschappelijke impact. Over Morgen begint nu. Daar waar mensen samenleven en zich ontwikkelen, ontstaan nieuwe maatschappelijke opgaven en nieuwe vragen naar ruimte en energie.

PAS bv

PAS bv

Sinds de oprichting in 1993 is PAS bv een landelijk opererend adviesbureau gebiedsontwikkeling & planeconomie. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in deze vakgebieden en hebben hier later ook grondbeleid en omgevingsrecht aan toegevoegd. PAS bv levert kwalitatief hoogwaardige ondersteuning op maat bij kleinschalige en grootschalige projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van uiteenlopende projecten en in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen.

Seinpost

Seinpost

Transformatie van kwetsbare gebieden, hier staat Seinpost om bekend! Hun doel is het realiseren van economische vitale en leefbare gebieden. Vaak werken zij in kwetsbare gebieden en in gemeenten waar de economische prestaties achterblijven. Ook is Seinpost actief in gemeenten die zich economisch willen profileren binnen een sterke regio.

Vitens

Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Wij leveren 24/7 drinkwater van de hoogste kwaliteit aan meer dan 5,7 miljoen mensen en bedrijven in 5 provincies. Ieder jaar produceert en levert Vitens ongeveer 350 miljoen m³ drinkwater. Samen met meer dan 1400 werknemers onttrekken en zuiveren we water op ongeveer 100 productielocaties. Dit leveren wij aan de klant via meer dan 50.000 kilometer aan leidingen.

VVM

VVM

VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar in onze vereniging. De ruim 1250 leden hebben heel diverse achtergronden. Van zelfstandige geluidsdeskundige tot onderzoeker energietransitie en van medewerker circulaire economie bij een commercieel bedrijf tot specialist ruimtelijke planning bij de provincie; bij de VVM kom je ze allemaal tegen.   Vind een stage of baan Als lid kun je eenvoudig zoeken in de online leden database. Handig als je relevante geïnterviewde wilt vinden voor je scriptie of op zoek bent naar een stageplaats.  Maar ook als je je…